Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Thinking of you

Magamról

sakura18 · 9 hónapja
Lehet hogy eddigi írásaim alapján egy lelkironcsnak gondoltok, de azota sok minden megváltozott, igaz nem feltétlen a jó irányba, de történtek velem pozitiv dolgok is.  
A mostani gimis barátnőim mind felszínes libák akikkel nem lehet másról beszélgetni mint fiúkról, divatról, műkörömről és még több fiúproblémárol. Szoval gondolhatjátok milyen lett mostanra az idegi állapotom.... még egy csigával is jobban eltudnék csevegni mint velük.. Jó, persze, nem azt mondom hogy engem nem érdekelnek a lányos dolgok, mert igenis  érdekelnek... Hiszek az igaz szerelemben és az elsőlátásra szerelemben is, igazi romantikus csajszi vagyok, aki várja azt a bizonyos szőkeherceget a fehérlovon.(mondjuk jobban örülnék ha inkább egy Ford mustanggal érkezne :D)  Imádom a romantikus filmeket, nagy kedvencem a Szökőhév és az örök klasszikus( garantáltan bőgős) Titanic..... lehet hogy kicsit tulzottan romantikus vagyok.... ;) 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
sakura18 · 9 hónapja
Írjátok meg ti melyik tipushoz tartoztok! ;)
sakura18
szia :) Először is biztos érdekel Kedves olvasóm, miért kezdtem el blogolni, a válasz egyszerű, azért mert szeretném kiadni magambol a problémákat és a feszültséget. Ha te is hasonlo cipőben jársz adok pár hasznos tanácsot az élettel kapcsolatosan, elmesélem az én storymat ;)